Tuesday, December 20, 2011

Contest my BFFs Captcha By MyzzNuryn08






Assalamualaikum.


ok here pka nak story about my bffs :)
Pka love mereka2 nie..dye alwalys ada tme susa n senang..selama pka ada di Polytechnic Kota Bharu, Kelantan selame 1 tahun.. now tamat sudah pengajian pka di situ.. walupun pengajian tamat.. tapi tali persahabatan kami tetap tidak akan terputus sampai akhir hayat kami.. :) insya'allah .


nie dye bffs pika..
ex student Polytechnic Kota Bharu, Kelantan.

haa ramai kan? emm xtually nie sume housemate pka, 1 rumah pka..kami rapat. yg dari kiri tuh nonoi @ nur zafirah bt karni pka mmg kenal sume bffs pka dari poly lame pka (poly merlimau) , mereka ber6 sume asal johor..xcept hajar baru kenal di Pkb orang kelantan doh,, tapi kami berlapan mmg rapat sgt2.. :) k yg sebelah nonoi erin..dye roomate pka tme sem 5 :) miss u erin.. thanx kat erin @ hairin najwa bt ali sbb teman pka tdo selame 6 bulan ! k sebelah erin, zie yg comey ~ miss you zira..miss dgr suara zira @ nir zahirah dolmat..tme kt uma sewa die ni rajin masak..sdp taw masakan dye.. :) wah rindunye kat kalian sume.. ehehemmm2.. sebelah zirah comey asikinnn @ nurul asikin kamaruzaman..ini roomate pka sem 6 ~~ thanx kat kikin jugak slllaaloo teman pka tdo ye:) sbb pka ni penakutt ..banyak memory ngn mereka sume..setahun terase 10 tahun berkawan..rindu rumah sewa darul naim... pit22 ade bunyi hon pakcik kedai kuning mereka2 sume suh pka amik makanan hehe padahal bukan yang pka.. k lupe kenalkna ag sebelah kikin c arina @ kak yong @ siti arina a.rashid ~~ ni kak yong bongsu kami :) he banyak kenangan ngn kak yong rock ni.. hehe miss you la ! k sebelah kak yong pka @ me @ nur afeeqah ishak hehe ini lah saya ..(editor) k atass saya tuh kawan yg duduk sebelah saya dlm class..dye ni akj hehe highscore bak kate kak yong :) name dye iqa @ nur atika zulkeflee .. byk sgttt kenangan ngn dye... thank iqa duk sebelah pka..muah ! k yang bajuuu itam lasst skali belah kanan tuh siti hajar bt che seman ~~ ok dye salah satunye owg kelantan :)) kami takde perbezaan cume persamaan sbb kami suke jalan2..tapi skg sume da jao da takde dkt uma sewa darul naim..:(

i love you my bffs. !

peristiwa yg tak dpt dilupa ialah mereka2 nie buat surprise tme bufday pka n nonoi.. habiss malam tuh bermandiaan air busuk n cuci uma sewa pak long.. hehe  nway thanxs youls kenangan tuh ta dapt di lupe sehingga ke anak cucu.. :) pka really2 appreciate it.. 

nie kek yang mereka bagi :')

ok kawan2 jumpe lagi ye..insya'allah ada rezeki.ada jodoh kite jumpe..apa2 pon pka tetap tak lupa kan kamu sume..ummppph sayang kamu !



Tq For Reading And Give Me a Support Ok ^-@

4 comments:

Eimah Lolo said...

hai feeqa...Eimah pown dari contest ny gk..
view la..0kea?
http://eimahlolo.blogspot.com/2011/12/contest-my-bffs-captcha-by-myzznuryn08.html

feeqa said...

Tq ima :)

MyzzNuryn08 said...

thanks sbb join...kalo ade ape2,nnt sy btau yer...

feeqa said...

ok myzz zuryn , nway thanx for make a contest :)